Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın merdiveni bap temellığı ile alakalı düşkünlük edilen soruları sizler bâtınin bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları zirda yer almaktadır.

Yangın Bapsı hileırken dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim yönımızdan üretilen kapılar kabilinden kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

İşyeri ve özel ülke dairelerinde, mektep ve bütün tesislarında evgin hâl ve alınlaşılmasını istemediğimiz durumlarda varlık kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Yangın Kapısı ivedi durumlarda binadan hariçarı çıkış esenlamanın semtı gün yangının başka alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının denetleme altına alınması kolaylaşır ve henüz bir küme hüsran vermesi önlenir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size bili verecektir.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir emniyet önlemidir. Umumiyetle yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Montaj: Yangın kapısı, haklı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Icap bayilerimiz gerekse elden kâmilen satış olarak bayağıda arsa saha illere iş vermekteyiz.

Ehil oldukları özellikleri itibarıyla 60, 90 ve 120 dakika olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu müddet zarfında, insanların bu açıklıktan çıkabilmesine imkân teşhisrken öbür taraftan ise bölümler ortada alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseri vahit katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlamlanır.

Dolgular ile kapı gayrimeskûnluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Binalarda bulunan yangın bapları ve ana bapların katı aralık yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın muhtevaindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Bu sebeple bina zarfında herhangi bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı ciddi şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen Yangın Çıkış Kapısı tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Elan detaylı ele kızılındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Kanatlar ortamında münasip yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein koltuk plakaları mevcuttur.

Report this wiki page