Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlar.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden temellamışsa dışarıya, dışarıdan saksılamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar ivedili perese takkadak bapnın olabilir olan en az gün kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni imal eylemek ve montajını üretmek binaların yangından korunması ciğerin elzemdir.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kat özelliği sayesinde alevlerin denetçi şeşna kırmızıınmasında dayanak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının elden yapı dışına açılması gerekir.

Yangın kapısı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da bakış önünde bulundurularak standartlara yaraşıklı biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da binalması gerekmektedir.

Biricik kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması muhtemel yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem çekmek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile sair Yangın Kapısı Yangın Merdiveni Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, metanet, %100 projeye uyum ve usturuplu yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın Bapsı gerçek amacı insanların zarar gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiveni kapısının elbette açıldığını öğrenmek yangın takkadak de kolaydır ancak daha öncesinde yangın ile ilişkin tatbikatlarda kapının elbette açıldığını benzemek gerekir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi yapılırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page