Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas müstacel boyut çabucak bapnın olabilir olan en azca dakika kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en esas kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Duman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sayesinde ivedili durumlarda binanızın eminğini sağlayabilirsiniz.

Etiketler: ürkü barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına gereğince belli yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış baplarının) sınırlı durumlara bakarak TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Dolgu kullanılarak kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda bilirkişi personelimiz tarafından kaleme aldatmaınan bu alfabemızda;

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve katkısızlıklı bir şekilde hikâye yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Montaj: Yangın bapsı, tamam şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten henüz güçlü mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın simultane insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya haklı ve kolaylıkla açılabilen mimariya sahiptir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve sorunaretler kullanılır.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

şayet bir kapının yangına metanet dair bir Yangın çıkış kapısı istanbul belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak acil çıkış bapsı namına çatı misil aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe için karınbinası ve kullanılan sac lafınlığı standarttan elan rakik kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın ederı elan buna bağlamlı olarak daha adi olmaktadır.

Report this wiki page